Bemutatkozás

Szeretettel várlak Budán, a III. kerületben, Kolosy tértől pár percre, a Katinyi mártírok parkjánál található MUZSIK Fodrászatban.

TAMÁSI SZILVIA

Kézápolás / Lábápolás

"Szerencsés az, aki szereti a munkáját."

Ha szereted a szolidabb, elegáns manikűrt, jó helyen jársz!

A kevesebb néha több..., harsány, hivalkodó "körömcsodák", díszítések helyett inkább a mérsékeltebb, visszafogottabb stílust képviselem.

Szeretem az igényes, minőségi anyagokat, ezért kizárólag amerikai, professzionális márkákkal dolgozom. A REVLON / CND - Shellac, Creative Play Gel, OPI - GelColor, Hand & Nail Harmony - Gelish termékek biztonságosak, kimagasló színvonalúak, a zselés lakkok maradéktalanul oldhatók, ezáltal körmeidet kímélem.

Gyakran kérdezik tőlem, mióta foglalkozom a csodás szakmámmal. Sokáig gazdasági szakterületen tevékenykedtem, de a szépségipar mindig is vonzott, így 2014-ben döntést hoztam, melynek eredményeképpen pályát módosítottam. A számok világából a kéz- és lábápolás fortélyainak elsajátítását tűztem ki célomul. Nagyon jól tettem, azóta is töretlen lelkesedéssel, türelemmel, kitartással dolgozom nap, mint nap, mindig törekszem a maximumra.

Időpontot online tudsz hozzám foglalni, a nap 24 órájában bármikor, bárhonnan, kényelmesen.