GÉL LAKKOZÁS

Gél lakkozás

A gél lakkozás segítségével hetekig tartós, szép, és ápolt körmöket lehet készíteni. Anyaga leoldható zselé és körömlakk.

A hagyományos körömlakkal ellentétben, nem kell megvárni a száradást, mivel a gél lakk UV  fényre köt, így felvitel és köttetés után szabadon használhatjuk kezünket, nem fog sérülni a lakkozás. 

Normál, egészséges körmön 2-3 hétig is fennmarad.

Esztétikai szempontból cseréje 2 hetente javasolt. Díszítésére csak a fantáziánk szab határt.

Gyenge saját körömre vagy tartósság növelésre megoldás a gél lakk alá használt rugalmas, oldható, erősítő zselé, mellyel tartós, szép eredményt lehet elérni. 

A gél lakk eltávolítása kíméletes, leoldással történik, a körömlemez épségének megőrzése érdekben.

Gél lakk viselése

Ajánlott "szabályok"

A gél lakkozás tartós, és ellenálló a külső behatásokkal szemben, azonban nem árt, ha odafigyelünk pár dologra. Például ne használjuk  eszközként a körmeinket: ne kaparjunk vele,  ne próbáljuk  levenni a telefonunk hátlapját vagy az italos dobozunkat kinyitni. Az erős tisztítószerek, vízkőoldó, különböző fertőtlenítők használata nem javasolt kesztyű nélkül, lakkozásunk még tartósabbá tétele érdekében.  A bőrünk számára is kíméletesebb, ha a takarítást kesztyűben végezzük. 

Gél lakk eltávolítása

A gél lakk eltávolítása leoldással történik, technológiájából adódóan, és annak megfelelően. Elsődleges szempont a körömlemez egészséges állapotának fenntartása. Az otthoni reszelést nem ajánlom! Sajnos sokszor tapasztaltam a hozzám újonnan érkező vendégeknél, az otthoni gél lakkozás, és annak eltávolításának káros következményeit, a körömlemez elvékonyodását, igen rossz állapotba kerülését. Természetesen van megoldás a helyrehozatalra, de sokkal egyszerűbb szakemberrel készíttetni a gél lakkozást, elkerülve a felesleges köröket, a körömlemez roncsolását, tönkretételét.

Szeretnéd tudni az árakat is?