Hibrid lakkozás

A hibrid lakkozás

egy tartós zselés (gél) lakkozás, amely a hagyományos körömlakkal ellentétben sokkal tovább tart, nem kopik le, felülete fényes marad.

Leoldható zselé és körömlakk egyvelege, mely LED lámpában 30 mp alatt köt, így nem kell megvárni a száradást levegőn, mint a hagyományos körömlakknál, hanem szabadon használhatod a kezeidet, nem fog sérülni a lakkozás.

Fontos szempont a körömlemez egészséges állapotának fenntartása. A hibrid lakk eltávolítása csiszolásmentes, kíméletes eljárással, leoldással történik, technológiájából adódóan, és annak megfelelően. Díszítésére csak a fantáziánk szab határt.

Az esztétikai szempontok figyelembevételével tartóssága 14 nap. Ennél hosszabb ideig is viselhető, de 14 nap elteltével már látszódik a lenövés, valamint a leoldás picivel több időt vesz igénybe, mivel tapadása a körömhöz idővel nő.

PROFESSZIONÁLIS ALAPANYAGOK

AZ IGÉNYES SZOLGÁLTATÁSHOZ

Nagyon fontosnak tartom a minőségi, ellenőrizhető forrásból származó anyagok használatát, ezért döntöttem a nagy múlttal rendelkező amerikai cégek termékei mellett.

A Nail & Harmony - Gelish, a Revlon /CND - Shellac, Creative Play Gel, és az OPI - GelColor

felső kategóriás termékek használatával teljesülnek azok a feltételek, amelyek egy hibrid lakkozástól elvárhatók.


Nail & Harmony - Gelish

A Gelish professzionális, amerikai, oldható hibrid lakk. Akár három hétig is a körmön marad, nem pattogzik le, fényét megőrzi. LED lámpában 30 mp alatt köt. Könnyen oldható, kíméletes a természetes körömhöz.Revlon / CND - Shellac, Creative Play Gel

A CND (Creative Nails Desing) amerikai cég, 1979 óta van a piacon. A körömkozmetikai világban vezető szerepet tölt be. Minden terméküket kutatás és tesztelés előzi meg, mielőtt forgalomba kerülnek. Hibrid lakkjai könnyen oldódnak, nagyon kíméletesek a természetes körömhöz.OPI - GelColor

Az OPI GelColor tartós hibrid lakk az USA-ban készül. Ragyogó árnyalatai akár 3 hétig is kopás mentesek, fényesek maradnak. A színek LED lámpában 30 mp alatt kötnek. Könnyen oldható, kíméletes a természetes körömhöz.