Hibrid lakkozás

2019.12.26

A hibrid lakkozás egy tartós zselés lakkozás, amely a hagyományos körömlakkal ellentétben sokkal tovább tart, nem kopik le, felülete fényes marad.

A hibrid lakk leoldható zselé és körömlakk egyvelege, mely UV fényre köt, így nem kell megvárni a száradást levegőn, mint a hagyományos körömlakknál, hanem szabadon használhatod a kezeidet, nem fog sérülni a lakkozás.

Fontos szempont a körömlemez egészséges állapotának fenntartása. A hibrid lakk eltávolítása csiszolásmentes kíméletes eljárással, leoldással történik, technológiájából adódóan, és annak megfelelően.

Díszítésére csak a fantáziánk szab határt.

Az esztétikai szempontok figyelembevételével tartóssága 14 nap. Ennél hosszabb ideig is viselhető, de 14 nap elteltével már látszódik a lenövés, valamint a leoldás picivel több időt vesz igénybe, mivel tapadása a körömhöz idővel nő.

  • TERMÉSZETES HATÁS
  • INTENZÍV ÉS ÉLÉNK SZÍNEK
  • VÉDELEM A KÖRMÖKNEK
  • ELKÉSZÍTÉSE CSISZOLÁSMENTES
  • PERCEK ALATT OLDHATÓ

Hibrid lakkozás

Munkáimból

Professzionális alapanyagok

Az igényes szolgáltatáshoz

Nagyon fontosnak tartom a minőségi, ellenőrizhető forrásból származó anyagok használatát, ezért döntöttem a nagy múlttal rendelkező amerikai termékek mellett.

Nail & Harmony - Gelish

A Gelish professzionális, amerikai, oldható hibrid lakk. Akár három hétig is a körmön marad, nem pattogzik le, fényét megőrzi. LED lámpában 30 másodperc alatt köt. Könnyen oldható, kíméletes a természetes körömhöz.

OPI GelColor

Az OPI GelColor tartós hibrid lakk az USA-ban készül. Ragyogó árnyalatai akár 3 hétig kopásmentesek, fényesek maradnak. A színek LED lámpában 30 másodperc alatt kötnek. Könnyen oldható, kíméletes a természetes körömhöz.

OPI - Machu Peach - u

OPI - My Solar Clock Is Ticking

REVLON /CND - Shellac

REVLON / CND - Creative Play Gel

A CND (Creative Nails Desing) amerikai cég, 1979 óta van a piacon. A professzionális körömkozmetikai világban vezető szerepet tölt be. Minden terméküket kutatás és tesztelés előzi meg, mielőtt forgalomba kerülnek. Hibrid lakkjai könnyen oldódnak, nagyon kíméletesek a természetes körömhöz.

Egy igazi klasszikus: Shellac - Wildfire

Creative Play Gel - I Like To Mauve It

Csúcstechonológia, nélkülözhetetlen eszköz a körmök szépségéhez

Gelish 18G LED lámpa