SZOLGÁLTATÁSOK

KÖRÖMÁPOLÁS

Hibrid lakkozás

KÉZRE / LÁBRA

Mi az a hibrid lakkozás?

A hibrid lakkozás egy tartós zselés (gél) lakkozás. 

Leoldható zselé és körömlakk egyvelege. LED lámpában 30 mp alatt megköt, ezért nem kell megvárni a száradást levegőn, mint a hagyományos körömlakknál. Lakkozás után rögtön használhatod a kezeidet, nem fog sérülni a felület. A körömlemez egészséges állapotban marad. Eltávolítása csiszolásmentes, kíméletes eljárással, leoldással történik, technológiájából adódóan, és annak megfelelően. Díszítésére csak a fantáziánk szab határt. 

Meddig tartós a hibrid lakk?

Az esztétikai szempontok figyelembevételével tartóssága 14 nap. 

Ennél hosszabb ideig is viselhető, de 14 nap elteltével már látszódik a lenövés, valamint a leoldás picivel több időt vesz igénybe, mivel tapadása a körömhöz idővel nő. Általánosságban elmondható, hogy a vendégek 2-3 hetente járnak cserére, a köröm növekedésének gyorsaságától függően.

Miért jó neked a hibrid lakkozás?

Mindig ápolt, szép körmökkel jelenhetsz meg bárhol, bármikor. 

Elfelejtheted a kínlódást a körömlakkal. Egészségesek maradnak a körmeid, nem vékonyodnak el, nem lesznek "szétreszelve". Körmeid "felöltöznek, ruhát kapnak", ezáltal védve lesznek a külső behatásoktól, nem töredeznek folyton folyvást.

Tudod mi jó még ebben az egészben?

ONLINE tudsz időpontot foglalni, 

a nap 24 órájában, bármikor, bárhonnan, kényelmesen!

Professzionális alapanyagok az igényes szolgáltatáshoz

Nagyon fontosnak tartom a minőségi, ellenőrizhető forrásból származó anyagok használatát, ezért döntöttem a nagy múlttal rendelkező amerikai cégek mellett.

A CND - Shellac, és a Hand & Nail Harmony - Gelish felső kategóriás termékek. Használatukkal teljesülnek azok a feltételek, amelyek egy körömápolás szolgáltatástól elvárhatók.

CND (Creative Nails Desing)

amerikai cég, 1979 óta van a piacon. A körömkozmetikai világban vezető szerepet tölt be. Minden terméküket kutatás és tesztelés előzi meg, mielőtt forgalomba kerülnek. A CND terméke a

SHELLAC körömbarát, mert reszelésmentes, így nem vékonyodik el a köröm. Természetes hatású, sokáig fényes marad. 5 perc alatt oldható. Káros összetevőktől mentes, így valószínű, hogy nem okoz allergiát.

Hand & Nail HARMONY

amerikai cég, nekik köszönhető az első géllakk, mely 2009-ben jelent meg. Termékük a

GELISH oldható hibrid lakk. Akár 3 hétig is a körmön marad. Nem pattogzik le, fényét megőrzi. LED lámpában 30 mp alatt köt. Könnyen oldható, kíméletes a természetes körömhöz.