Szolgáltatások

Hibrid lakkozás

Hibrid lakkozás (tartós zselés gél lakkozás) kézre, lábra szolgáltatásokkal várom Kedves Vendégeimet! Aki szereti a természetesen szép megoldásokat a körmeire, nálam megtalálja!

A hibrid lakkozás

megoldás a körmeidnek, hogy mindig szépek és ápoltak legyenek.

A hibrid lakkozás egy tartós zselés (gél) lakkozás. A hibrid lakk leoldható zselé és körömlakk egyvelege. LED lámpában 30 mp alatt megköt, ezért nem kell megvárni a száradást levegőn, mint a hagyományos körömlakknál. Lakkozás után rögtön használhatod a kezeidet nem fog sérülni a felület. A körömlemez egészséges állapotban marad. Eltávolítása csiszolásmentes, kíméletes eljárással, leoldással történik, technológiájából adódóan, és annak megfelelően. Díszítésére csak a fantáziánk szab határt.   

A hibrid lakk tartóssága

Az esztétikai szempontok figyelembevételével tartóssága 14 nap. Ennél hosszabb ideig is viselhető, de 14 nap elteltével már látszódik a lenövés, valamint a leoldás picivel tovább tart, mivel tapadása a körömhöz idővel nő. Általánosságban elmondható, hogy a vendégek 2-3 hetente járnak cserére, a köröm növekedésének gyorsaságától függően.

Miért jó neked?

Mindig ápolt, szép körmökkel jelenhetsz meg bárhol, bármikor. Elfelejtheted a kínlódást a körömlakkal. Egészségesek maradnak a körmeid, nem vékonyodnak el, nem lesznek "szétreszelve". Körmeid "felöltöznek, ruhát kapnak", védelmet a külső behatásoktól, ezáltal, ha hajlamosak is, nem fognak töredezni folyton folyvást.   

Fontos szempont

Nem kell telefonálnod, sms-t, viber-, messenger, stb. üzenetet küldened, hanem ONLINE tudsz időpontot foglalni egy szuper időpontfoglaló rendszeren keresztül a nap 24 órájában bármikor, bárhonnan, kényelmesen!  

Professzionális anyagok az igényes szolgáltatáshoz

Nagyon fontosnak tartom a minőségi, ellenőrizhető forrásból származó anyagok használatát, ezért döntöttem a nagy múlttal rendelkező amerikai cégek mellett.

A CND - Shellac, és a Hand & Nail Harmony - Gelish felső kategóriás termékek használatával teljesülnek azok a feltételek, amelyek egy körömápolás szolgáltatástól elvárhatók.

CND (Creative Nails Desing) 


Amerikai cég, 1979 óta van a piacon. A körömkozmetikai világban vezető szerepet tölt be. Minden terméküket kutatás és tesztelés előzi meg, mielőtt forgalomba kerülnek. 

A CND terméke a SHELLAC körömbarát, mert reszelésmentes, így nem vékonyodik el a köröm. Természetes hatású, sokáig fényes marad. 5 perc alatt oldható. Káros összetevőktől mentes, így valószínű, hogy nem okoz allergiát.

SHELLAC MUNKÁIMBÓL

HAND & NAIL HARMONY

Amerikai cég, nekik köszönhető az első géllakk, mely 2009-ben jelent meg.

Termékük a GELISH oldható hibrid lakk. Akár 3 hétig is a körmön marad. Nem pattogzik le, fényét megőrzi. LED lámpában 30 mp alatt köt. Könnyen oldható, kíméletes a természetes körömhöz.

GELISH MUNKÁIMBÓL