SZOLGÁLTATÁSOK

HIBRID LAKKOZÁS

TARTÓS ZSELÉS LAKKOZÁS

Kézre / Lábra

A hibrid lakkozás egy tartós zselés (gél) lakkozás. A hibrid lakk leoldható zselé és körömlakk egyvelege. LED lámpában 30 mp alatt megköt, ezért nem kell megvárni a száradást levegőn, mint a hagyományos körömlakknál. Lakkozás után rögtön használhatod a kezeidet, nem fog sérülni a felület. A körömlemez egészséges állapotban marad. Eltávolítása csiszolásmentes, kíméletes eljárással, leoldással történik, technológiájából adódóan, és annak megfelelően. Díszítésére csak a fantáziánk szab határt. 

A HIBRID LAKK TARTÓSSÁGA

Az esztétikai szempontok figyelembevételével tartóssága 14 nap. Ennél hosszabb ideig is viselhető, de 14 nap elteltével már látszódik a lenövés, valamint a leoldás picivel tovább tart, mivel tapadása a körömhöz idővel nő. Általánosságban elmondható, hogy a vendégek 2-3 hetente járnak cserére, a köröm növekedésének gyorsaságától függően.

MIÉRT JÓ NEKED?

Mindig ápolt, szép körmökkel jelenhetsz meg bárhol, bármikor. Elfelejtheted a kínlódást a körömlakkal. Egészségesek maradnak a körmeid, nem vékonyodnak el, nem lesznek "szétreszelve". Körmeid "felöltöznek, ruhát kapnak", védelmet a külső behatásoktól, ezáltal, ha hajlamosak is, nem fognak töredezni folyton folyvást. 

FONTOS SZEMPONT

Nem kell telefonálnod, sms-t, viber-, messenger, stb. üzenetet küldened, hanem ONLINE tudsz időpontot foglalni egy szuper időpontfoglaló rendszeren keresztül a nap 24 órájában bármikor, bárhonnan, kényelmesen!

PROFESSZIONÁLIS ANYAGOK AZ IGÉNYES SZOLGÁLTATÁSHOZ

Nagyon fontosnak tartom a minőségi, ellenőrizhető forrásból származó anyagok használatát, ezért döntöttem a nagy múlttal rendelkező amerikai cégek mellett. 

A CND - Shellac, és a Hand & Nail Harmony - Gelish felső kategóriás termékek használatával teljesülnek azok a feltételek, amelyek egy körömápolás szolgáltatástól elvárhatók.

CND (CREATIVE NAILS DESING)

Amerikai cég, 1979 óta van a piacon. A körömkozmetikai világban vezető szerepet tölt be. Minden terméküket kutatás és tesztelés előzi meg, mielőtt forgalomba kerülnek. 

A CND terméke a SHELLAC körömbarát, mert reszelésmentes, így nem vékonyodik el a köröm. Természetes hatású, sokáig fényes marad. 5 perc alatt oldható. Káros összetevőktől mentes, így valószínű, hogy nem okoz allergiát.

SHELLAC MUNKÁIMBÓL

HAND & NAIL HARMONY

Amerikai cég, nekik köszönhető az első gél lakk, mely 2009-ben jelent meg.

Termékük a GELISH oldható hibrid lakk. Akár 3 hétig is a körmön marad. Nem pattogzik le, fényét megőrzi. LED lámpában 30 mp alatt köt. Könnyen oldható, kíméletes a természetes körömhöz.

GELISH MUNKÁIMBÓL