SZOLGÁLTATÁSOK

MANIKŰRA köröm és a körömbőr ápolása. A köröm egyforma hosszt és formát kap, a kéz és az egyéni körömforma figyelembevételével. A körömre letapadt bőr kíméletes kezelésben részesül. A kéz bőrének ápolása hatóanyagos krém felvitelével történik. 

PEDIKŰRFertőtlenítő, frissítő lábfürdő, áztatás, felületi normál bőrkeményedések eltávolítása, körmök rövidítése, formázása, bőrápolás hatóanyagos krém felvitelével. ***Egészséges lábon végezhető, szépítő, ápoló szolgáltatás, nem gyógypedikűr! 

HIBRID (GÉL) LAKKOZÁSKézen manikűrrel, lábon pedig pedikűrrel kombinált tartós zselés (gél) lakkozás. A szolgáltatás minden esetben minőségi, prémium termékekkel történik, a CND- Shellac, vagy a Harmony - Gelish gyönyörű színeivel.

HIBRID (GÉL) LAKKOZÁS

Nagyon fontosnak tartom a minőségi, ellenőrizhető forrásból származó anyagok használatát, ezért döntöttem a nagy múlttal rendelkező amerikai cégek mellett. 

A CND - Shellac, és a Harmony - Gelish felső kategóriás termékek használatával teljesülnek azok a feltételek, amelyek egy körömápolás szolgáltatástól elvárhatók. Amerikában, szigorú ellenőrzés mellett gyártott hibrid lakkok, melyek nem károsítják a természetes körmöt. 

A hibrid lakk leoldható zselé és körömlakk egyvelege. LED lámpában 30 mp alatt megköt, ezért nem kell megvárni a száradást, mint a hagyományos körömlakknál. Lakkozás után rögtön használhatod a kezeidet, nem fog sérülni a felület. Eltávolítása kíméletes eljárással, leoldással történik, technológiájából adódóan, és annak megfelelően. Díszítésére csak a fantáziánk szab határt.   

  • Természetes hatású, olyan akár egy körömlakk, mégis sokkal tartósabb.
  • Intenzív és élénk színekkel mindig változatos, divatos lehet a körmöd.
  • Csiszolásmentes eljárás, felviteléhez és eltávolításához nem kell "kínozni" a körmöket, percek alatt oldható.

# TARTÓSSÁG → Az esztétikai szempontok figyelembevételével a hibrid lakk tartóssága 14 nap. Ennél hosszabb ideig is viselhető, de 14 nap elteltével már látszódik a lenövés, valamint a leoldás picivel tovább tart, mivel tapadása a körömhöz idővel nő. Általánosságban elmondható, hogy a vendégek 2-3 hetente járnak cserére, a köröm növekedésének gyorsaságától függően.

# MIÉRT JÓ NEKED? → Mindig ápolt, szép körmökkel jelenhetsz meg bárhol, bármikor. Elfelejtheted a kínlódást a körömlakkal. Egészségesek maradnak a körmeid, nem vékonyodnak el, nem lesznek "szétreszelve". Körmeid "felöltöznek, ruhát kapnak", védelmet a külső behatásoktól, ezáltal, ha hajlamosak is, nem fognak töredezni folyton folyvást.  

# FONTOS SZEMPONT → Nem kell telefonálnod, sms-t, viber-, messenger, stb. üzenetet küldened, hanem ONLINE tudsz időpontot foglalni egy szuper időpontfoglaló rendszeren keresztül a nap 24 órájában bármikor, bárhonnan, kényelmesen!

CND SHELLAC

A Shellac a CND (Creative Nails Desing) amerikai cég terméke, amely 1979 óta van a piacon. A körömkozmetikai világban vezető szerepet tölt be. Minden terméküket kutatás és tesztelés előzi meg, mielőtt forgalomba kerülnek. A CND terméke a SHELLAC körömbarát, mert reszelésmentes, így nem vékonyodik el a köröm. Természetes hatású, sokáig fényes marad. 5 perc alatt oldható. Káros összetevőktől mentes, így valószínű, hogy nem okoz allergiát. Vegán és állatkísérlet-mentes termék.

HARMONY GELISH

A Gelish a Hand & Nails Harmony amerikai cég terméke, nekik köszönhető az első gél lakk, amely 2009-ben jelent meg. Termékük a GELISH oldható hibrid lakk. Akár 3 hétig is a körmön marad. Nem pattogzik le, fényét megőrzi. LED lámpában 30 mp alatt köt. Könnyen oldható, kíméletes a természetes körömhöz. Vegán és állatkísérlet-mentes termék.