SZOLGÁLTATÁSOK

🤍 PRÉMIUM TERMÉKEKKEL 🤍

HIBRID (GÉL) LAKKOZÁS

Kézen manikűrrel, lábon pedig pedikűrrel kombinált tartós zselés (gél) lakkozás. A szolgáltatás minden esetben minőségi, prémium termékekkel történik, a  CND™ SHELLAC™  vagy GELISH® géllakk gyönyörű színeivel.

A hibrid (gél) lakk leoldható zselé és körömlakk egyvelege. LED lámpában 30 mp alatt megköt, ezért nem kell megvárni a száradást, mint a hagyományos körömlakknál. Lakkozás után rögtön használhatod a kezeidet, nem fog sérülni a felület. Eltávolítása kíméletes eljárással, leoldással történik, technológiájából adódóan, és annak megfelelően. Díszítésére csak a fantáziánk szab határt.

 • Tartósság → Az esztétikai szempontok figyelembevételével a hibrid lakk tartóssága 14 nap. Ennél hosszabb ideig is viselhető, de 14 nap elteltével már látszódik a lenövés, valamint a leoldás picivel tovább tart, mivel tapadása a körömhöz idővel nő. Általánosságban elmondható, hogy a vendégek 2-3 hetente járnak cserére, a köröm növekedésének gyorsaságától függően.
 • Miért jó neked? → Mindig ápolt, szép körmökkel jelenhetsz meg bárhol, bármikor. Elfelejtheted a kínlódást a körömlakkal. Egészségesek maradnak a körmeid, nem vékonyodnak el, nem lesznek "szétreszelve". Körmeid "felöltöznek, ruhát kapnak", védelmet a külső behatásoktól, ezáltal, ha hajlamosak is, nem fognak töredezni folyton folyvást.   

Professzionális anyagok: Nagyon fontosnak tartom a minőségi, ellenőrizhető forrásból származó anyagok használatát, ezért döntöttem a nagy múlttal rendelkező amerikai cégek mellett. Így teljesülnek azok a feltételek, amelyek egy körömápolás szolgáltatástól elvárhatók. Szigorú ellenőrzés mellett gyártott hibrid lakkok, melyek nem károsítják a természetes körmöt. 

A SHELLAC™ a CND (Creative Nails Desing) amerikai cég terméke, amely 1979 óta van a piacon. A körömkozmetikai világban vezető szerepet tölt be. Minden terméküket kutatás és tesztelés előzi meg, mielőtt forgalomba kerülnek. A CND terméke a SHELLAC™ géllakk körömbarát, mert reszelésmentes, így nem vékonyodik el a köröm. Természetes hatású, sokáig fényes marad. 5 perc alatt oldható. Káros összetevőktől mentes, így valószínű, hogy nem okoz allergiát. Vegán és állatkísérlet-mentes termék.

A GELISH® géllakk a Hand & Nails Harmony amerikai cég terméke, nekik köszönhető az első gél lakk, amely 2009-ben jelent meg. Termékük a GELISH® oldható hibrid lakk. Akár 3 hétig is a körmön marad. Nem pattogzik le, fényét megőrzi. LED lámpában 30 mp alatt köt. Könnyen oldható, kíméletes a természetes körömhöz. Vegán és állatkísérlet-mentes termék. 


KÖRÖMERŐSÍTÉS - CND™ PLEXIGEL

Természetes köröm megerősítése oldható zselével. Ajánlott: gyenge, töredező körmök, fokozott igénybevétel esetén, a hibrid (gél) lakkozás szolgáltatás mellé.

A CND™ PLEXIGEL Shaper egy zselé, mely erős és tartós védőréteget képez a természetes körömlemezen, formát ad a körmöknek, fokozza a CND™ SHELLAC™ tartósságát. Hatásában természetes, nem lesz "vastag" a köröm. Eltávolítása kíméletes, leoldással történik. 


KÖRÖMERŐSÍTÉS - GELISH® STRUCTURE GEL

Természetes köröm megerősítése oldható zselével. Ajánlott: gyenge, töredező körmök, fokozott igénybevétel esetén, a hibrid (gél) lakkozás szolgáltatás mellé.

A GELISH® STRUCTURE GEL egy zselé, mely kiegyenlíti a természetes körömlemezt, hibáit kijavítja, és tartást ad neki. A GELISH® géllakkot tartósabbá teszi. Hatásában természetes, nem lesz "vastag" a köröm. Eltávolítása kíméletes, leoldással történik.  


DÍSZÍTÉSEK

A hibrid (gél) lakk szolgáltatáshoz különböző díszítések is választhatók.

 • Egyszerű díszítés: Választható egyszerű díszítés 2 db körömre, vagy egynél több szín lakkozása a hibrid (gél) lakkozás mellé. Minták, díszek, vonalak, pöttyök, csillámpor effektek, Swarovski strasszkövek (1-5 db).
 • Extra díszítés: Kézzel festett minták, díszek, nyomda, fólia, stb. Francia lakkozás 1-1 körömre. Babyboomer vagy ombre lakkozás 1-1- körömre. A megadott ár alapár, amely 2 db köröm díszítésére vonatkozik. További díszítések 2 db körmön, illetve az alapáron felül: 500 Ft/köröm. 
 • Francia lakkozás: a körmök színe világos bézs, vagy halvány rózsaszín, a körmök vége a szabadszélen hófehér vagy tejfehér, de lehet akár színes is.
 • Babyboomer lakkozás: körömfestési módszer, fehér szín és halvány rózsaszín, vagy bézs színek felhasználásával történő színátmenetes lakkozás.
 • Ombre lakkozás: különböző színekkel készült átmenetes lakkozás.


MANIKŰR

A köröm és a körömbőr ápolása. A köröm egyforma hosszt és formát kap, a kéz és az egyéni körömforma figyelembevételével. A körömre letapadt bőr kíméletes kezelésben részesül. A kéz bőrének ápolása hatóanyagos krém felvitelével történik. A manikűr a hibrid (gél) lakkozás szolgáltatás részét képezi, de önállóan is kérhető.   


PEDIKŰR

Hibrid (gél) lakkozás szolgáltatás lábra is kérhető, mely készülhet mini pedikűrrel vagy esztétikai pedikűrrel. Az esztétikai pedikűr szolgáltatás önállóan is igénybe vehető, lakkozás nélkül, a mini pedikűr csak hibrid (gél) lakkozással foglalható.

 • Mini pedikűr: körmök rövidítése, formázása, ápolása
  Egészséges lábon végezhető, szépítő, ápoló szolgáltatás, nem gyógypedikűr!
 • Esztétikai pedikűr: fertőtlenítő, frissítő lábfürdő, áztatás, felületi normál bőrkeményedések eltávolítása, körmök rövidítése, formázása, bőrápolás hatóanyagos krém felvitelével.
  Egészséges lábon végezhető, szépítő, ápoló szolgáltatás, nem gyógypedikűr!

Természetes hatás

A hibrid lakk olyan akár egy körömlakk, mégis sokkal tartósabb.

Intenzív és élénk színek

Mindig változatos, divatos lehet a körmöd.

Csiszolásmentes eljárás

A hibrid lakkozásnál nem kell "kínozni" a körmöket, percek alatt oldható.

ITT TALÁLSZ MEG


Cím

1034 Budapest, III. kerület, Bécsi út 92.

Óbudán, a Kolosy tértől pár percre található Muzsik fodrászatban.

Megközelítés:

> Villamos: 17, 19, 41, Katinyi mártírok parkja megálló. Busz: 9, 29, 109, 111, Nagyszombat utcai megálló. Autóval parkolni a környező utcákban lehet. 

Nyitva tartás: 

H-P: 8:00-21:00-ig, Szo-V: ZÁRVA

ONLINE FOGLALÁS


Használd ki az előnyöket:

 • Nem kell telefonálnod, sms-t, viber-, messenger, stb. üzenetet küldened, hanem ONLINE tudsz időpontot foglalni egy szuper időpontfoglaló rendszeren keresztül a nap 24 órájában bármikor, bárhonnan, kényelmesen!