SZOLGÁLTATÁSOK

Hibrid lakkozás

KÉZRE / LÁBRA (manikűrrel / pedikűrrel)

Mi az a hibrid lakkozás?

  • A hibrid lakkozás egy tartós zselés (gél) lakkozás.
  • A hibrid lakk leoldható zselé és körömlakk egyvelege.
  • LED lámpában 30 mp alatt megköt, ezért nem kell megvárni a száradást levegőn, mint a hagyományos körömlakknál. Lakkozás után rögtön használhatod a kezeidet nem fog sérülni a felület.
  • A körömlemez egészséges állapotban marad.
  • Eltávolítása csiszolásmentes, kíméletes eljárással, leoldással történik, technológiájából adódóan, és annak megfelelően.
  • Díszítésére csak a fantáziánk szab határt.

A hibrid lakk tartóssága

az esztétikai szempontok figyelembevételével 14 nap. Ennél hosszabb ideig is viselhető, de 14 nap elteltével már látszódik a lenövés, valamint a leoldás picivel tovább tart, mivel tapadása a körömhöz idővel nő. Általánosságban elmondható, hogy a vendégek 2-3 hetente járnak cserére, a köröm növekedésének gyorsaságától függően.

A hibrid lakk jó neked,

mert mindig ápolt, szép körmökkel jelenhetsz meg. Elfelejtheted a kínlódást a körömlakkal. Egészségesek maradnak a körmeid, nem vékonyodnak el, nem lesznek "szétreszelve". Körmeid "felöltöznek, ruhát kapnak",  védelmet a külső behatásoktól, ezáltal, ha hajlamosak is, nem fognak töredezni folyton-folyvást.

Még egy plusz,

hogy ONLINE tudsz időpontot foglalni, a nap 24 órájában bármikor, bárhonnan, kényelmesen.

Professzionális anyagok az igényes szolgáltatáshoz

Nagyon fontosnak tartom a minőségi, ellenőrizhető forrásból származó anyagok használatát, ezért döntöttem a nagy múlttal rendelkező amerikai cégek mellett. 

A CND - Shellac, és a Hand & Nail Harmony - Gelish felső kategóriás termékek használatával teljesülnek azok a feltételek, amelyek egy körömápolás szolgáltatástól elvárhatók.

CND (CREATIVE NAILS DESING)

Amerikai cég, 1979 óta van a piacon. A körömkozmetikai világban vezető szerepet tölt be. Minden terméküket kutatás és tesztelés előzi meg, mielőtt forgalomba kerülnek.

A CND terméke a SHELLAC körömbarát, mert reszelésmentes, így nem vékonyodik el a köröm. Természetes határú, sokáig fényes marad. 5 perc alatt oldható. Káros összetevőktől mentes, így valószínű, hogy nem okoz allergiát.

SHELLAC munkáimból

HAND & NAIL HARMONY

Amerikai cég, nekik köszönhető az első géllakk, mely 2009-ben jelent meg.

Termékük a GELISH oldható hibrid lakk. Akár 3 hétig is a körmön marad. Nem pattogzik le, fényét megőrzi. LED lámpában 30 mp alatt köt. Könnyen oldható, kíméletes a természetes körömhöz.

GELISH munkáimból