Szolgáltatások

HIBRID LAKKOZÁS

KÉZRE / LÁBRA

Mi az a hibrid lakkozás?

  • A hibrid lakkozás egy tartós zselés (gél) lakkozás.

A hibrid lakk leoldható zselé és körömlakk egyvelege. LED lámpában 30 mp alatt megköt, ezért nem kell megvárni a száradást levegőn, mint a hagyományos körömlakknál. Lakkozás után rögtön használhatod a kezeidet nem fog sérülni a felület. A körömlemez egészséges állapotban marad. Eltávolítása csiszolásmentes, kíméletes eljárással, leoldással történik, technológiájából adódóan, és annak megfelelően. Díszítésére csak a fantáziánk szab határt.


Meddig tartós a hibrid lakk?

  • Az esztétikai szempontok figyelembevételével tartóssága 14 nap.

Ennél hosszabb ideig is viselhető, de 14 nap elteltével már látszódik a lenövés, valamint a leoldás picivel tovább tart, mivel tapadása a körömhöz idővel nő. Általánosságban elmondható, hogy a vendégek 2-3 hetente járnak cserére, a köröm növekedésének gyorsaságától függően.


Miért jó neked a hibrid lakkozás?

  • Mindig ápolt, szép körmökkel jelenhetsz meg bárhol, bármikor.

Elfelejtheted a kínlódást a körömlakkal. Egészségesek maradnak a körmeid, nem vékonyodnak el, nem lesznek "szétreszelve". Körmeid "felöltöznek, ruhát kapnak", ezáltal védve leszek a külső behatásoktól, nem töredeznek folyton folyvást. 


Tudod mi jó még ebben az egészben?

  • ONLINE tudsz időpontot foglalni, 

a nap 24 órájában bármikor, bárhonnan, kényelmesen! 

Professzionális alapanyagok az igényes szolgáltatáshoz

Nagyon fontosnak tartom a minőségi, ellenőrizhető forrásból származó anyagok használatát, ezért döntöttem a nagy múlttal rendelkező amerikai cégek mellett. 

A CND - Shellac, és a Hand & Nail Harmony - Gelish felső kategóriás termékek. Használatukkal teljesülnek azok a feltételek, amelyek egy körömápolás szolgáltatástól elvárhatók.

CND (Creative Nails Desing)

Amerikai cég, 1979 óta van a piacon. A körömkozmetikai világban vezető szerepet tölt be. Minden terméküket kutatás és tesztelés előzi meg, mielőtt forgalomba kerülnek.  

A CND terméke a SHELLAC körömbarát, mert reszelésmentes, így nem vékonyodik el a köröm. Természetes hatású, sokáig fényes marad. 5 perc alatt oldható. Káros összetevőktől mentes, így valószínű, hogy nem okoz allergiát.

HAND & NAIL HARMONY

Amerikai cég, nekik köszönhető az első géllakk, mely 2009-ben jelent meg.

Termékük a GELISH oldható hibrid lakk. Akár 3 hétig is a körmön marad. Nem pattogzik le, fényét megőrzi. LED lámpában 30 mp alatt köt. Könnyen oldható, kíméletes a természetes körömhöz.