Időpontfoglalás

FOGLALÁSI SZABÁLYZAT

Kedves Vendégem!


Kérlek, hogy időpontfoglalás előtt olvasd el az alábbiakat, és csak abban az esetben foglalj, ha az itt leírtakat elfogadod! KÖSZÖNÖM!

1️⃣ EGÉSZSÉG, HIGIÉNIA

🔺Kérlek, hogy csak EGÉSZSÉGESEN gyere el hozzám!
🔺Köhögés, láz, orrfolyás, egyéb betegség tünetek esetén a szolgáltatást nem tudom elvégezni!
🔺Időpontodra EGYEDÜL ÉRKEZZ, kísérő nélkül!
🔺 SZÁJMASZK használata a szalonban KÖTELEZŐ!
🔺A szolgáltatás megkezdése előtti teendők: fertőtlenítő szappannal, meleg vízzel, legalább 20 másodpercig tartó, alapos kézmosás, és egyéb fertőtlenítési eljárások!
🔺A manikűr asztalnál ékszer (karkötő, óra, gyűrű), ne legyen rajtad, valamint mellőzd a mobiltelefon használatát! Személyes tárgyat kérlek, ne helyezz az asztalra!

2️⃣ BEJELENTKEZÉS, IDŐPONTFOGLALÁS

A szolgáltatásokra az ONLINE foglaló felületen keresztül lehet időpontot foglalni. Foglalásod abban az esetben érvényes, ha azt visszaigazoltam emailben "Új időpont létrehozva" tárggyal. A visszaigazolás 24 órán belül történik. Adataidat bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom tovább! A szolgáltatások 16 éves kor alatt nem vehetők igénybe! 16 és 18 éves kor között írásos szülői engedély szükséges! Időpontfoglaláskor minden esetben csak a saját nevedben, magadnak foglalj időpontot! Más helyett, más részére, saját adataiddal kérlek, ne foglalj! Ha ismerősöd időpontot szeretne, kérem, hogy saját nevével, saját adataival foglaljon időpontot a rendszerben, a félreértések elkerülése érdekében!

3️⃣ IDŐPONT LEMONDÁSA, MÓDOSÍTÁSA

Abban az esetben, ha a lefoglalt időpontod lemondására kényszerülsz, időben tedd meg, minimum 24 órával a lefoglalt időpontod előtt. Ezzel lehetővé teszed, hogy az időpontokat átcsoportosíthassam vagy felajánlhassam más vendégeknek. Lemondásnál használd az időpontodat visszaigazoló emailben található "Foglalás részletek" nevű gombot, vagy a Salonic fiókodat. Ha a már lefoglalt időpontod helyett másikat szeretnél ugyanarra a napra, akkor kérlek, első lépésben töröld a nem megfelelő időpontot, és utána keress másikat! Köszönöm!

4️⃣ IDŐPONT ⏰ 24 ÓRÁN BELÜLI LEMONDÁSA

24 órán belüli lemondás esetén a lemondott szolgáltatás alapárának 50%-a fizetendő a következő alkalommal, az akkor igénybe vett szolgáltatással együtt. Általam történő 24 órán belüli lemondás esetén, a következő alkalommal 50% árengedményt adok a szolgáltatásod alapárából. Kivétel: évente maximum 1 alkalommal, betegség vagy egyéb hirtelen jött ok miatti lemondás esetén!

5️⃣ LEMONDÁS NÉLKÜLI NEM MEGJELENÉS

Amennyiben a lefoglalt időpontodra nem jössz el, és erről előzetesen semmilyen formában nem értesítesz, a jövőbeni, lefoglalt időpontjaid automatikusan törlésre kerülnek. Időpont újbóli foglalására az elmulasztott szolgáltatás ellenértékének 100%-os megtérítése esetén van lehetőség.

6️⃣ SZOLGÁLTATÁSOK ÁRAI, MINIMUM FIZETENDŐ SZOLGÁLTATÁSI DÍJ

A szolgáltatások mellett feltüntetett árak bruttó árak forintban, az adott szolgáltatásra vonatkozóan. Minden esetben a minimum fizetendő szolgáltatási díj az általad bejelentkezéskor választott szolgáltatás, szolgáltatások bruttó ára! Kivétel: a szolgáltatás időpontja előtt legalább 24 órával kezdeményezett módosítás esetén. Hitelre sajnos nincs lehetőség!


Együttműködésedet NAGYON KÖSZÖNÖM, várlak szeretettel!


Tamási Szilvia
S Nails MANICURE

FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE

A NAP 24 ÓRÁJÁBAN BÁRMIKOR, BÁRHONNAN, KÖNNYEDÉN!